Кадър Корнелия НиноваБСП се готвят да намалят данъците на фирмите,

...
Кадър Корнелия НиноваБСП се готвят да намалят данъците на фирмите,
Коментари Харесай

БСП намаля данъците на фирмите, които връщат хора на работа

Кадър Корнелия Нинова

Българска социалистическа партия се готвят да понижат налозите на компаниите, които наемат хора или възвръщат закрити работни места.

" Данъчни облекчения за компании, които откриват нови работни места или възвръщат закрити

Човешкият фактор е най-съществен в процеса на стабилизирането им

Посетих Плевен като част от обиколката ми в страната. Там се срещнах с управлението на регионалната конструкция на партията и се срещнах с проблемите в региона. Сред най-сериозните са растящата безработица и неустановеност за приходите.

Наред с запазване здравето на хората, огромното предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на стопанската система и обезпечаване на работни места и приходи.
Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни в резултат на рецесията е стряскаща. Вероятно това число ще пораства. Всеки ден е скъп за взимане на държавнически решения. Трите стълба на стопанската система - ползване, вложения и експорт са разтърсени. Човешкият фактор е най-съществен в процеса на стабилизирането им.

Ето за какво съществена задача е работни места и приходи. За да ги има обаче, би трябвало разрастваща се стопанска система с съответни ограничения от страната. Една такава мярка би била данъчни облекчения за компании, които откриват нови работни места или възвръщат закрити вследствие на рецесията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР