Кадър и видео: Нова ТвНикой не е коментирал идеята за

...
Кадър и видео: Нова ТвНикой не е коментирал идеята за
Коментари Харесай

Томислав Дончев издаде ще има ли увеличение на данъците и защо жените са на мода

Кадър и видео: Нова Тв

Никой не е коментирал концепцията за нови налози, нито за нарастване на налозите. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в студиото на " Плюс-Минус " по Нова Тв. Коментарът след новините " и добави: " Кой е споделил, че ще се усилят налозите? Аз споделих, че би трябвало да има полемика. Това е друго нещо ".

" Трябва да престанем да реагираме единствено на основни думи и да стартираме да четем задачите фрази, а в случай че може и целия текст ", безапелационен бе той.

" Иначе има заплаха някой да остане с неверно усещане. Категорично би трябвало да има полемика по тематиката за връзките държавни вземания и общински вземания ", сподели още вицепремиерът.

" Трябва да има връзка сред икономическата обстановка и общинската администрация ", сподели още той.

" В момента няма нито един локален налог, който да реализира връзка с икономическата обстановка на дадена община ", добави Дончев.

Той подсети, че в програмата на държавното управление няма нито една дума, обвързвана с налозите.

" Дискусия би трябвало да има. Нали не е неразрешено да дискутираме ", попита вицепремиерът.

" Разбира се, страната би трябвало да оказва помощ на общините, които са небогати. Трябва да дадем и на кметовете и общинските съветници принадлежности в ръцете, с които работят. В момента няма значими разлики сред налозите в дребните и в бедните общини ", изясни Дончев.

На въпрос дали министър председателят Бойко Борисов го е схванал, той отговори: " Трябва да четем всичко, а не основни думи единствено ".

Дончев разяснява и случилото се с Национална агенция за приходите. Той съобщи, че се надява всички служби и Прокуратурата да си свършат работата:  " Трябва обаче да си изясним какви претекстове стоят за една такава хакерска офанзива ".

Вицепремиерът разяснява също по този начин, че Мария Габриел би била превъзходен претендент за еврокомисар: " Жените са на мода ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР