Кадър ФлагманБургаската телевизия РН е запечатана, а в момента се

...
Кадър ФлагманБургаската телевизия РН е запечатана, а в момента се
Коментари Харесай

Прокуратурата: Запечатахме РН ТВ, сигналът е от две национални телевизии

Кадър Флагман

Бургаската телевизия РН е запечатана, а сега се прави разказване и изземване на техниката, заяви на ексклузивен брифинг зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова, представена от " Флагман ".

``
реклама

През 2018 година в Районна прокуратура Бургас, са постъпили голям брой сигнали, че през мобилно приложение са предавани платените канали, изясни прокурор Йовита Григорова.

От думите й стана ясно, че сигналите идват от " две национални малките екрани ", евентуално тя засяга Нова ТВ и бТВ. Нова ТВ е притежател на платените спортни канали от групата Диема, а бТВ - на кино и развлекателни.

" В края на септември 2018 година, е формирано досъдебно произвеждане за осъществено  престъпление по чл.172а, ал.1 - срещу интелектуалната благосъстоятелност. Предвид продължаваната незаконна активност, е пристъпено към деяние на неотложно прекратяване на тази активност. Извършени са дейности по претърсвания и изземвания ", сподели още Йовита Григорова.

В акцията са взели участие чиновници на кибер сигурност, Национална агенция за приходите и Комисията за контролиране на известията.

По думите на Йовита Григорова са породени обилни финансови вреди - няколко милиона лв.. Конкретната сума към момента се прецизира, не е изключено преквалифициране на обвиняването и привличане на обвинено лице, сподели още зам.-апелативният прокурор на Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР