Кадър: Фейсбук/Бойко БорисовМоите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме,

...
Кадър: Фейсбук/Бойко БорисовМоите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме,
Коментари Харесай

Борисов: Вадил съм страната от големи кризи. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката

Кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

„ Моите съперници споделят, че неистина народа. Като обещаваме, аз не ви неистина от джипката " Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който още веднъж потегли на ревизия през уикенда.

За следващ път той се насочи към Родопите, където инспектира ремонт на междуградски пътища, оповестява " Нова телевизия ". Заедно с него са министърът на образованието Красимир Вълчев, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков.

Край село Рохлева министър председателят спря при група хора, на които Борисов даде обещание, че след ремонта на пътя, ще бъде построена и подпорна стена.

Оттам Борисов се насочи към локалното учебно заведение в село Бирково, с цел да види осъществения в него ремонт. Там министър председателят показа информация за кредитния рейтинг на страната, доказан от " Standard & Poor`s ". Той почерта, че е " вадил страната от огромни рецесии ", отвърщайки на думите на Радев, че Бюджет 2021 ще бъде гибелен за българската стопанска система.

" Последни затворихме, с цел да може стопанската система да пораства. Сега затваряме за 3 седмици и ще отворим за празниците, с цел да могат хората да си отдъхна душевен. Това е като на фронта. Не инцидентно споделяме, че е война. ", сподели Борисов.

Директорът на учебното заведение срещна премиера и с план на личния състав, който планува в постройката да се обитават музей, кино, спектакъл и детска градина.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР