Кадър: ЕврокомБизнесменът Васил Божков нарече смешни санкциите по закона Магнитски.

...
Кадър: ЕврокомБизнесменът Васил Божков нарече смешни санкциите по закона Магнитски.
Коментари Харесай

Божков: Санкциите по закона Магнитски са тотално смешни. Най-интересно, че ме сложиха в един кюп с Шиши

Кадър: " Евроком "

Бизнесменът Васил Божков назова смешни глобите по закона " Магнитски ". Той говори в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком ".

" За мен глобите по закона " Магнитски " са тотално смешни. На мен всичко ми е блокирано по този начин или другояче - първо от Национална агенция за приходите, след това от прокуратурата, тъй че " Магнитски " изобщо не ме докосна. Най-интересното е, че ме сложиха в един кюп с Шиши - аз по " Магнитски " и Шиши по " Магнитски ", което е смешно ", сподели някогашният хазартен необут.

Божков зададе и реторичен въпрос кой е предизвестил Делян Пеевски да си трансферира компаниите.

" Сега той е един елементарен и безпаричен човек, няма нищо - нито имущество, нито пари по сметките. " Магнитски " дефакто и него не го засегна. Според мен това е двойният критерий на американците ", добави той.

Хазартният необут разясни, че глобите му са наложени поради сигнала, който той самият е подал.

" Аз се оплаквах за рекет и корупция. Информирам посолствата, с цел да знаят какви хора пазят, те ме упрекват мен - значи си пазят кучетата ", сподели още претендентът за депутат.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР