кадър bTVВладимир Каролев ще бъде транспортиран в Пирогов“, защото има

...
кадър bTVВладимир Каролев ще бъде транспортиран в Пирогов“, защото има
Коментари Харесай

Ангелов и Балтов: Има опасност за живота на Каролев, ще бъде транспортиран до „Пирогов“

кадър bTV

Владимир Каролев ще бъде превозен в „ Пирогов “, тъй като има тежки контузии, които могат да бъдат лекувани единствено в профилирана клиника. Това оповестиха здравният министър в оставка Костадин Ангелов и шефът на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина проф. Асен Балтов. Те са на място в болничното заведение в Разлог, където беше настанен икономиста, който претърпя доста тежък случай в планината.

Каролев е медикаментозна кома, има тежка черепно-мозъчна контузия, както и гръдна контузия и строшаване на глезена. Всичко, което е трябвало незабавно да бъде направено е осъществено, изясни пред медиите Балтов. Той добави, че Каролев ще бъде настанен в неврохирургична реанимация в „ Пирогов “.

Костадин Ангелов акцентира, че министър председателят в оставка Бойко Борисов персонално е разпоредил да се направи всичко допустимо за обезпечаване на най-хубавото лекуване на Владимир Каролев. И Ангелов, и Балтов бяха безапелационни, че заплахата за живота на икономиста е сериозна. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР