кадър bTVОт първия до почти последния ден на работата му

...
кадър bTVОт първия до почти последния ден на работата му
Коментари Харесай

Ананиев: Като бях служебен министър, Радев поиска първо да уволня шефовете на НАП и на митниците

кадър bTV

От първия до съвсем последния ден на работата му в предходното служебно държавно управление, президентът Радев искаше от мен да уволня шефовете на Национална агенция за приходите и на организация „ Митници “. Това съобщи на конференция предния министър на опазването на здравето, а след това на финансите Кирил Ананиев. „ Първо ще уволните мен, след това тях “, отвърнал министърът и по този начин и не дал опция за желаните рокади. Ананиев съобщи, въпросният диалог се провел сред него и президента уединено. „ Той има задоволително политически опит, с цел да няма очевидци “, акцентира някогашният министър.

Бившият народен представител Румен Биков пък разяснява, че желае да знае по какъв начин Румен Спецов е стигнал като кандидатура за началник на Национална агенция за приходите до президента Румен Радев. Като потърсихме кой е, в мрежата излезе единствено едно изявление за „ Жената през днешния ден “ за хранителния режим, разяснява Биков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР