Кадър: БТВОстър спор в ефира на Тази сутрин по БТВ

...
Кадър: БТВОстър спор в ефира на Тази сутрин по БТВ
Коментари Харесай

Остър спор в ефира по оста БСП – ГЕРБ! Крум Зарков разкри защо 26 май 2016 година е сакрална дата, а Деси Атанасова захапа Нинова

Кадър: БТВ

Остър спор в ефира на " Тази заран " по БТВ породи сред Крум Зарков от Българска социалистическа партия и Десислава Атанасова от ГЕРБ. Зарков твърди, че не престават да упорстват за оставката на финансовия министър Владислав Горанов поради разпределяне на по-големи партийни дотации и желаят той да си понесе политическата отговорност.

„ 26 май 2016 година е сакрална дата. Тогава се трансформира закона да се гласоподава за „ не поддържам никого ”. Тези гласове се считат и се преразпределят, и се получава дотация по сбъркана прилика. На уеб страницата на прокурататура написа, че сбърканият способ е открит от тази дата нататък. ”, сподели Зарков.

„ Този период е поради отминалост. ”, отвърна Деси Атанасова.

„ Аз такава отминалост не познавам. ”, отсече Зарков.

„ Този ред е работил освен при министър Горанов и ръководството на ГЕРБ. Преди него е имало и други финансови министри - Велчев, Орешарски, Чобанов, Дянков. А във връзка с политическата отговорност, правилно е, че един от политическите водачи Корнелия Нинова е в оставка. Ако се търси отговорност, дано потърсим и нейната. ”, сподели още Атанасова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР