Кадър: БТВОхраната и действията на протеста са правилни. Полицията трябва

...
Кадър: БТВОхраната и действията на протеста са правилни. Полицията трябва
Коментари Харесай

Ген. Румен Миланов: Полицията и протестиращите имат общ враг - провокаторите

Кадър: БТВ

Охраната и дейностите на митинга са верни. Полицията би трябвало да вкара публичен ред, само че и протестиращите и служителите на реда имат общ зложелател - провокаторите. Ако бях на мястото на органите на реда бих се свързал по тази линия с протестиращите. Това съобщи в утринния блок на БТВ ген. Румен Миланов, някогашен шеф на НСО. 

Полицията служи на обществото, не на властта или митинга. Младите хора имат свободни и неопетнени претенции. Трябва да им се даде късмет за глас и опция, сподели още проф. Калин Гайдаров, някогашен шеф на института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи, написа Novini.bg.

" Важно е да се оглеждат и ревизират протестиращите, само че не и да се лимитира, с цел да няма цензура ", разяснява ген. Миланов. 

" Ако зависеше от мен, нямаше да разположа кордона, а щях да ги държа за резерв- не е нужно все още да има служители на реда на всеки 5 метра ", разкри някогашният началник на НСО. 

" Трябват съответни команди от началниците на кордоните. Има ли кръв - зле е. В оперативната работа - не бързай, в охранителната - не се бави ", безапелационен бе ген. Румен Миланов. 

" Предишните дейности на полицията демонстрираха неорганизираност. На 2 септември бяха позволени доста неточности ", коментира проф. Калин Гайдаров. 

" Не може да се работи унизително и със опасност към живота на протестиращите ", заяви бившият шеф на института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР