Кадър: bTVНадявам се баща ми да е добре, не е

...
Кадър: bTVНадявам се баща ми да е добре, не е
Коментари Харесай

Синът на Владимир Пелов проговори: Надявам се баща ми да е...

Кадър: bTV

Надявам се татко ми да е добре, не е правил опит да се свърже с мен. Надявам се да е жив и здрав, да имам някаква новина, просто нещо от някъде. Това сподели пред bTV синът на Владимир Пелов – пандизчията, който избяга от Централния софийски затвор преди три дни.

Той беше арестуван от полицията по отношение на следствието, само че през днешния ден беше освободен.

21-годишният студент по педагогика споделя, че съвсем не си спомня последните три дни. Казва, че не знае къде се намира татко му, а новината за бягството научил от полицията.

Полицията го открива в дома му в Ботевград. „ Казаха, че татко ми е избягал от пандиза. Аз не знаех по какъв начин да отвръщам, не чаках ”, споделя синът на пандизчията, който също се споделя Владимир.

Минути по-късно той е откаран в полицията, където за диалог го очаквал началникът на районното ръководство в Ботевград.

„ Аз го попитах дали съм арестуван, той отговори, че не съм. Исках да изляза от стаята, той запречи вратата с тяло и не ме пусна. Проведе диалог по телефона – излъга, че съм се държал нападателно и съм го блъснал ”, споделя момчето.

„ Каза, че ме задържа за влизане с щурм в гараж за кражба ”, добавя още той.

По-късно Владимир бил разпитван и за бягството на татко си, само че отказал да приказва без юрист, тъй като „ видях по какъв начин могат да извъртят нещата ”.

От Министерство на вътрешните работи помолиха всички жители за подпомагане, като досега са подадени над 100 сигнала за избягалите пандизчии, 30 от които по-сериозни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР