Кадър: БТВМайката на Николай Банев – Мария Банева, разкри току

...
Кадър: БТВМайката на Николай Банев – Мария Банева, разкри току
Коментари Харесай

Майката на Николай Банев с разтърсваща изповед – за телефона в килията на сина й, защо фалира „Полимери” и ще става ли Евгения Банева евродепутат

Кадър: БТВ

Майката на Николай Банев – Мария Банева, разкри одеве в „ Тази заран ” по БТВ какво знае по три мъчителни тематики за сина й – кой е внесъл телефон в килията му, за какво банкрутира „ Полимери ” и ще става ли Евгения Банева евродепутат.

Ето по какъв начин Мария Банева разяснява трите тематики:

За телефона в килията:

„ Не знам има ли такава история, може да е подхвърлен. Аз даже сокове не му нося. Относно това, че желал да води по телефона хибридна война с Русия, това не е правилно. Истината е, че Николай и Евгения имат доста другари руснаци, които са идвали на фестивали в „ Русалка ”, само че чак хибридна война... ”  

Защо банкрутира „ Полимери ”

„ Имаше съществени справедливи аргументи. Нямаше първични материали, ЛукОйл спря да подава химикали, НЕК имаше да дава на Николай 50 милиона. Но не желая да приказвам съответно, защото не съм страна. ”

Ще става ли Евгения Банева народен представител

„ Зависи напълно от нея. Тя е възпитана и образована, знае няколко езика. Арестът не е причина за нейната кандидатура. Зад нея към този момент стои предприемчив комитет от видни общественици - художници, предприемачи. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР