Кадър: БТВХристо Христов, директор на Специализирано звено за разследване на

...
Кадър: БТВХристо Христов, директор на Специализирано звено за разследване на
Коментари Харесай

След самолетната катастрофа: Отказано ли е аварийно кацане на нашия пилот в Македония заради Ципрас? Ето отговора на български експерт

Кадър: БТВ

Христо Христов, шеф на Специализирано звено за следствие на авиационни събития, разяснява в „ Тази заран ” по БТВ аргументите за самолетната злополука в Македония.

``
реклама

Един от най-важните въпроси на Хекимян към него бе по какъв начин ще разяснява версията – нашият водач е изискал да кацне спешно в Охрид, само че му е отказано, може би от основание за сигурност поради визитата на гръцкия министър председател Ципрас.

Ето какво отговори Христов:

„ Един аероплан, в случай че изиска кацане, той афишира спешно кацане или заради дефицит на гориво и други аргументи. Никой няма право да му забрани или да откаже спешно кацане. Дори да има такава личност, самолета се пита има ли опция да направи зона за изчакване 5-10 минути според от горивото и по-късно да му се позволи кацане. Но изрично ви споделям от моя професионален опит, че никой няма и няма да забрани кацането на един аероплан, когато е изискал спешно кацане. Споделям го, тъй като всичко това се записва. Записите от кулата, аудиоразговорите с него, те се пазят. Не може да бъде прикрита такава информация. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР