Кадър: БТВУправляващите говорят, че поемат морална отговорност, но какво реално

...
Кадър: БТВУправляващите говорят, че поемат морална отговорност, но какво реално
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Хората от властта запазват своите позиции и всичко е театър

Кадър: БТВ

" Управляващите приказват, че поемат морална отговорност, само че какво действително вършат? Пламен Георгиев излиза в отпуск- едвам отминат събитията и хората да не помнят абсурда. Ако се върнем обратно, ще забележим, че и Делян Добрев подаде оставка, само че остана в Народното събрание ". Това сподели пред БНР националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков. Според него ръководещите замазват единствено очите на хората.

" Г-н Цветан Цветанов подаде оставка, само че остана зам.-председател на ГЕРБ и водач на предизборния им щаб. Явно хората от властта резервират своите позиции и всичко това е спектакъл, който се разиграват пред хората. Аз персонално нямам доверие на това държавно управление, което е изчерпало своя и професионален, и честен запас ", добави Божанков. Според него, няма по какъв начин КПКОНПИ да е самостоятелна, откакто е определена от ръководещото болшинство. Той добави още, че няма по какъв начин да се организира правосъдна промяна, откакто министър става Данаил Кирилов. " В професионален проект той има по-скоро отрицателна оценка от юридическите среди. Как може той да организира по този начин нужната правосъдна промяна у нас? От последните събития стана прочут като юриста, забъркан във всеки един скандал, касаещ правото ", безапелационен бе Божанков. Той добави, че Кирилов бе подготвен да прегази правилника на Народното събрание и законите в устрема си да извърши волята на своите шефове. " Не съм уверен, че като министър, можем да чакаме от него демонстрация на темперамент, неотстъпчивост и воля за някакви промени, в подтекста на събитията сега ", сподели националният представител от левицата.

Божанков добави, че в България има сериозен проблем с разделянето на управляващите. " Очевидно е, че в България битка с корупцията не се води, сега институциите симулират такава. Президентът инициира извънредно значим КСНС по тази тематика ", означи той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР