Кадър: БТВИзключително дисциплиниран, човек с висока организационна култура, той ще

...
Кадър: БТВИзключително дисциплиниран, човек с висока организационна култура, той ще
Коментари Харесай

Юрий Асланов: Дали Цветанов е бил надценен, ще стане ясно на изборите през есента

Кадър: БТВ

" Изключително порядъчен, човек с висока организационна просвета, той ще продължи да работи за партията. " Това сподели Антоанета Христова в утринния блок на БТВ.

" Цветанов донесе голям негатив на ГЕРБ. Това беше най-слабият резултат на ГЕРБ и Бойко Борисов нямаше по какъв начин да се задоволи с това. Той не рискува да в профил Цветанов още преди акцията. Изказването на министър-председателя, че Цветанов е надценяван, в действителност изглеждаше по този начин все едно той желае да успокои самичък себе си. Дали Цветанов е бил надценен ще лъсне тази есен на локалните избори. Цветанов очакваше друга развръзка след края на акцията. Пролича и нотка на обиденост в изявлението на Цветанов, само че той няма да стартира да приказва против Борисов. Замяната му с подобаваща фигура ще стане мъчно ", това сподели социологът Юрий Асланов.

" Никога един човек не се сменя по време на надпреварата и в случай че смениш коня преди надпреварата това значи крах. ГЕРБ има потребност от рестартиране, това се прави и през лица, и през политики. В момента ГЕРБ демонстрира стандарти за развиване - демонстрира, че би трябвало да играеш по разпоредбите, когато един сбърка, идва различен на негово място ", добави Христова.

" Оставката на Цветанов е рецесия в партия ГЕРБ. Щетите, които всички забъркани в корупционни кавги нанесоха, не са забравени. Избирателите дадоха отстрочка на Борисов, тъй като просто не видяха опция в лицето на Българска социалистическа партия, " изясни Асланов.

" Движение за права и свободи беше атакувана от всички, поради кандидатурата на Пеевски, в този момент той желае да покаже, че към този момент идва на работа. Но не мисля, че това ще продължи дълго ", по този начин Христова разяснява появяването на депутата Делян Пеевски два следващи дни в Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР