Кадър: БТВДо дни ще минем по общ брой починали Китай

...
Кадър: БТВДо дни ще минем по общ брой починали Китай
Коментари Харесай

Математикът Петър Велков: До дни ще минем по общ брой починали Китай с население 1,4 млрд

Кадър: БТВ

" До дни ще минем по сбор умряли Китай с население 1,4 млрд ". Това предизвести математикът и експерт по ръководство на рецесиите Петър Велков.

 Той разгласява постъ във фейсбук, в който разяснява следващите данни на Единния информативен портал.

" 221 умряли днес…първи в света по смъртност (...) Никой не може да избяга от числата и статистиката, никой! П. П. А, да, и до дни ще минем по сбор умряли Китай с население 1,4 милиарда... ", написа специалистът.

Велков напомня, че през ноември е предизвестил, че ще стигнем и дори ще минем 200 смъртни случая. В края на месеца е алармирал, че ще стигнем и 4000 смъртни случая, което също към този момент се случи. 

" Днес в последния ден на месеца те са 4035. Това са единствено публично записаните случаи. Според разнообразни калкулации сред 30 и 50% най-малко е нерегистрираната смъртност от Ковид-19 ", разяснява с паника Велков.

 И преди някой да ви каже, но това е единствено през днешния ден и има детайл кумулативност. Смъртността в България е най-високата на 100 000 за 14-дневен интервал не просто в Европа, а в света. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР