кадър: Бойко Борисов фейсбукМалко преди полунощ Бойко Борисов с пост

...
кадър: Бойко Борисов фейсбукМалко преди полунощ Бойко Борисов с пост
Коментари Харесай

Бойко Борисов с късна публикация тази вечер във фейсбук. След атаката във Виена написа: Целият австрийски народ има пълната ни подкрепа

кадър: Бойко Борисов фейсбук

Малко преди среднощ Бойко Борисов с пост във фейсбук. Той е във връзка офанзивата във Виена от довечера. Първоначалната информация е за 7 жертви, само че се чака публично удостоверение. 

По-рано австрийски издания оповестиха, че наоколо до синагога в центъра на Виена е била чута пукотевица, по време на която въоръжен служител на реда е бил тежко ранен. Според известия в медиите този, който е разкрил огъня, е взривил колан с експлозиви, а други няколко нападателя се крият.

 

Ето какво написа Борисов: 

Изказвам своите най-искрени съболезнования към фамилиите и околните на починалите при офанзивата във Виена. Пожелавам и скорошно възобновяване на ранените. Целият австрийски народ и канцлерът Sebastian Kurz имат цялостната ни поддръжка. Важно е в такива моменти да бъдем единни и дружно да дадем отпор на насилието и терора!



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР