Кадър: БНТЗа нас това е една малка стъпка към добра

...
Кадър: БНТЗа нас това е една малка стъпка към добра
Коментари Харесай

Педиатър за обещанието на Борисов за чисто нова детска болница: Малка стъпка към добра чуваемост

Кадър: Българска национална телевизия

За нас това е една дребна стъпка към добра чуваемост и разговор с институциите. Националната гражданска самодейност в никакъв случай не е желала ннищо повече от разговор с ръководещите, с цел да се стигне до едно положително решение за децата.

Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия педиатърът в Специализираната детска болница " Иван Митев " доктор Адил Кадъм във връзка вчерашното заричане на премиера Бойко Борисов, че скелето на остарелия институт по педиатрия в двора на Александровска болница ще бъде съборено и на негово място ще бъде издигната чисто нова национална детска болница.

В интерес на истината нито едно от нашите претенции не е задоволено. Изказано е желание от страна на премиера да бъде разрушено скелето и да бъде разгласен абстрактен план. Целият развой по основаването на детската болница обаче изисква доста законодателни ограничения. Затова събирането на подписи продължава, с цел да бъдат те импортирани в Народното събрание. Сградата е единствено един незабележим съставен елемент от целия развой, съобщи доктор Кадъм, написа Novini.bg.

Колегите в последните 40 години са били лъгани неведнъж.Те за първи път виждат ясна и краткосрочна политическа воля и желаят да си спестят следващото отчаяние. Не можем да упрекваме хора, които до момента са получавали единствено кухи обещания, съобщи педиатърът във връзка реакции на лекари, които споделят, че до момента в който не видят документи за решението, не могат да се зарадват изцяло.

До момента нямаме изключително доверие в екипа на Министертвото на опазването на здравето. Смятаме, че би трябвало да има по-разширен екип, в който да взе участие и публичен съвет, сподели още доктор Адил Кадъм.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР