Кадър БНТЕдин от влиятелните хора в ГЕРБ предприе поредна атака

...
Кадър БНТЕдин от влиятелните хора в ГЕРБ предприе поредна атака
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Оказа се, че ИТН е токсична партия, а не ГЕРБ

Кадър Българска национална телевизия

Един от авторитетните хора в ГЕРБ предприе поредна офанзива срешу партията на Слави Трифонов и президента на страната.

Трябва да покажем какви хора можем да предложим. Така съветникът и водач на МГЕРБ Георг Георгиев разяснява пред Българска национална телевизия новината, че от втората политическа мощ ще предложат кабинет, само че незабавно ще върнат мандат.  " Въпреки мантрите, че ГЕРБ е токсична, се оказа, че е " ИТН ", добави още той. 

Според него продължава да се натрупва напрежение сред систематичните играчи, което нямало по какъв начин да способства за нещо устойчиво.

" Видяхме разочарованието към Има Такъв Народ, само че и властолюбивото отношение на " Демократична България ", съобщи Георгиев във връзка неразбирателството сред партиите на митинга. 

" Партиите би трябвало да се надмогнат и да преодолеем рецесията. Видя се, че ГЕРБ не може да се " изчегърта ", че няма по какъв начин да има и устойчиво държавно управление без ГЕРБ. Ние сме гласа на разсъдъка в Народното събрание ", изясни водачът на МГЕРБ.

" Безотговорността на партиите, се инициира от човек, който се надяваме, че ще си тръгне до месеци ", разяснява представителят на ГЕРБ, визирайки президента. 

Видя се, че вдигнатия пестник в тази институционална борба, поета от Румен Радев, удря тежко политическата среда в страната, което може да има доста дълготрайни последствия, безапелационен бе Георг Георгиев.

" Единственият вид за ход в този момент е служебното държавно управление, само че то не е качествено и няма да го подкрепим ", сподели още водачът на МГЕРБ.

" Нашата отговорност е да продължим да стоим солидно на позициите, които сме заемали досега. Тези, които дадоха поръчките си за непоклатимост и смяна на модела, даже не могат да се схванат между тях ", приключи Георг Георгиев, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР