Кадър БНТБайдън също така изтъкна историческото финансиране за превенция на

...
Кадър БНТБайдън също така изтъкна историческото финансиране за превенция на
Коментари Харесай

Байдън ще се съсредоточи върху контрола над личното оръжие и насилието в полицията

Кадър Българска национална телевизия

Байдън също по този начин посочи историческото финансиране за предварителна защита на престъпността  в 350 милиарда $ за държавни и локални власти  от пакета за облекчение COVID-19 от 1,9 трилиона $.

 

Президентът на Съединени американски щати  Джо Байдън показа в сряда тактиката си за предварителна защита на  престъпността, която идва на фона на десетките случаи на полицейско принуждение против чернокожи и неспиращите въоръжени набези в цялата страна, съобщи Fox News. Естествено, всичко това още веднъж повдигна дебата за и срещу притежаването и носенето на оръжие.

Планът ще  се концентрира върху контрола над персоналното оръжие и насилието в полицията.  Байдън се срещна с държавни и щатски чиновници на реда преди изявленията си, предава news.bg.

Президентът се обърна и към бранителите на Втората корекция, която гласи, че правото на самоотбрана е належащо, с цел да се защитят против евентуалната държавна робия.

" Ние не променяме Конституцията. Ние я прилагаме ", съобщи президентът.

Байдън посочи потребността от " нулевата приемливост " към търговците на оръжие, които съзнателно нарушават закона, като съобщи, че 90% от противозаконните оръжия, открити на местата на закононарушението, са били проследени до 5% от търговците на оръжие.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР