Кадър БНТАвгуст не е най-добрият месец за отчитане на нагласи,

...
Кадър БНТАвгуст не е най-добрият месец за отчитане на нагласи,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Слави губи авторитет, докато Кирил Петков набира мощ

Кадър Българска национална телевизия

Август не е най-хубавият месец за отчитане на настройки, все пак има няколко трендове, които се улавят. Едната от тях е известна загуба на престиж на Има Такъв Народ и изобщо на всички " партии на митинга " за това, че не съумяха да излъчат държавно управление. Сред тях най-крепко стои " Демократична България ", която има по-добри шансове при едни последващи избори. Това разяснява изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл " социологът Първан Симеонов.

Има нови политически звезди. Кирил ПетковКирил Петков набира мощност. Удобно се е позиционирал сред Румен Радев и Христо Иванов, сподели още Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че при Българска социалистическа партия се следят известни проблеми, само че все пак през последните седмици партията е получила значителност.

Оказа се, че Корнелия Нинова е един от дребното хора, които могат да си поговорят със Слави Трифонов. При тази обстановка ГЕРБ укрепва, тъй като Слави губи престиж - партията може да разчита на резултата на махалото - половин година не може да се сформира държавно управление и няма да бъдат малко хората, които ще си кажат, че ГЕРБ е познатото зло, акцентира Първан Симеонов.

Изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл " разяснява, че предизборните акции ще се смесят, без значение дали изборите ще бъдат 2 в 1.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР