Кадър БНТ, архивМилен Керемедчиев направи любопитен коментар, в който каза

...
Кадър БНТ, архивМилен Керемедчиев направи любопитен коментар, в който каза
Коментари Харесай

Керемедчиев: САЩ направиха силен намек, че корупцията в България излиза извън контрол

Кадър Българска национална телевизия, списък

Милен Керемедчиев направи любопитен коментар, в който сподели какво мисли Съединени американски щати за един от главните проблеми на България. Законът „ Магнитски “ не е правосъден акт. Това е решение, облечено с политическа дреха. Това е доста мощен намек от Съединени американски щати, че корупцията в България излиза отвън надзор, заяви Милен Керемедчиев.

 

По Нова Тв той заяви, че законът „ Магнитски “ има доста сериозен отзив. На лицата, които са глобени по него се постанова възбрана за влизане в Съединени американски щати, блокиране на суми в американски долари от банката, която кореспондира с американска банка. Има опция американски банки да постановат на други банки решения по закона „ Магнитски “.

Керемедчиев напомни изявление на Херо Мустафа, в което декларира, че битката с корупцията ще бъде неин приоритет: „ Това следствие не е въпрос на дни. Говорим за доста задълбочено проучване “.

По негово мнение с този акт Съединени американски щати внезапно влизат в политиката на България: „ Явно предстоят доста съществени промени. Съединени американски щати демонстрират непоносимост към корупцията. Това е по-скоро рупор от протичащото се в страната през последно време “.

„ Аз съм сигурен, че европейската прокуратура под управлението на Кьовеши ще бъде сезирана. Това е отсветляване от страна на Съединени американски щати. Очаква се българските и европейските органи да подхващат дейности за доказване на виновността “, разяснява Керемедчиев

„ Съединени американски щати не влизат с шут в политическия живот на България. Става въпрос за предаване на щафетата на българските и европейските правораздавателни органи “, приключи той, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР