кадър 7/8 твСлед като окончатгелно стана ясно, че предсрочни парламентарни

...
кадър 7/8 твСлед като окончатгелно стана ясно, че предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Балабанов: Хората виждат какво се случва в парламента и ще решат за кого да гласуват

кадър 7/8 тв

След като окончатгелно стана ясно, че предварителни парламентарни избори ще има, и то напълно скоро, от " ИТН " се надяват хората да виждат какво се случва в Народното събрание и да дадат своя избор.

Очаквам българският жител да гледа какво се случва в Народното събрание, колкото и малко да беше то и ще забележим какъв ще бъде вотът му. Всеки, който има право да гласоподава, ще го направи по либерален метод. С измененията в Изборния кодекс може да очаквате много сериозен избор от чужбина. Не единствено с популистките хрумвания на останалите партии, упреквайки ни, че ние работим в изгода за секциите в Турция. България е там където има и един българин. Това разяснява депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в коридорите на Народното събрание, съобщи.

" Ще видите сериозна интензивност и във Англия, както и от Съединени американски щати. Изобщо отвред където живеят българи, а голяма част от тях не съумяха да гласоподават ", изясни Балабанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР