кадър: 7/8 ТВДнес Слави Трифонов отговаряше на въпроси на зрителите

...
кадър: 7/8 ТВДнес Слави Трифонов отговаряше на въпроси на зрителите
Коментари Харесай

Зрител към Слави Трифонов: Каква е истината за вашите отношения с Бойко Борисов? Водещият: Всичко свърши, когато той стана кмет

кадър: 7/8 ТВ

Днес Слави Трифонов отговаряше на въпроси на феновете онлайн по 7/8 и на своята фейсбук страница.

Един от присъединилите се попита непосредствено: „ Каква е истината за вашите връзки с Бойко Борисов? Всички знаем, че преди той беше ваш другар и постоянно се появяваше в предаването ви. Изведнъж излязоха едни клюки, едни 50 %. Има ли г, няма ли ги?

Слави Трифонов: Преди доста години, когато царят пристигна да ръководи, това е преди 20 години, той имаше началник на защитата, който беше самия Бойко Борисов. Когато царят взе властта, за основен секретар той назначи Точно Борисов. Това беше доста забавно като ход от негова страна.  Тогава ние поканихме Бойко да пристигна в нашето предаване. Той ми подари куче, чупи в предаването летви, беше с кимоно. Показа един облик тотално друг от всички останали членове на Министерство на вътрешните работи. Стана доста забавно и по тази причина започнахме да го каним постоянно. Разбира се в този миг разумно с него имахме и по-приятелски взаимоотношения. Това свърши сега, когато той стана кмет на София. След това стана министър председател. Съвсем логичо нашите връзки станаха освен комплицирани, а невъзможни. След това обстановката е такава, каквато е виждате сега. И вие имате хора, с които сте се познавали и сприятелявали, само че след това нещата се трансформират. Аз не върша изключение от вас или от всеки естествен човек. Хората се трансформират съгласно събитията ", завърши Слави.

 

Редактор: Иван Големанов

e-mail:



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР