Кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването в телевизия 7/8 ТВ Крум

...
Кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването в телевизия 7/8 ТВ Крум
Коментари Харесай

Крум Савов: Днес опитах, да поканя Стойка Кръстева, но ми отказа заради коментара ми, че благодарила на ГЕРБ и Борисов

Кадър: " 7/8 ТВ "

Водещият на предаването в телевизия " 7/8 ТВ " Крум Савов описа, че олимпийската шампионка Стойка Кръстева е отказала да му гостува. Повод е бил негов коментар след нейното посещаване преди две седмици в офиса на ГЕРБ, където благодари на Бойко Борисов за поддръжката му.

" След като се върна от Токио олимпийската ни шампионка Стойка Кръстева - най-убедителната, най-категорична и най-авторитетна в бокса женския, безапелационна, аз аха до момента в който се наканя да я поканя дружно с треньора си, тя отиде да се прегръща и да се целува там в централата на ГЕРБ с Бойко Борисов и да благодари. И аз си споделих мнението. И през днешния ден направих опит да ги поканя в студиото цаедно с треньора.... Но - " този, да, дето, тиквен орден, пък по този начин, пък онака, в никакъв случай за нищо на света ". Аз считам, че един олимпийски първенец би трябвало да може да избира по какъв начин да се държи, къде да отиде и на кого да целува ръка, само че както и да е ", коментира преди минути в ефира Савов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР