Качествено съдържание, нови рубрики и утвърдени публицистични предавания ще предложи

...
Качествено съдържание, нови рубрики и утвърдени публицистични предавания ще предложи
Коментари Харесай

Рубриката на Георги Георгиев „На твоя страна“ вече и по NOVA NEWS

Качествено наличие, нови рубрики и одобрени публицистични излъчвания ще предложи на феновете NOVA NEWS през есенния ефирен сезон. Популярната потребителската графа „ На твоя страна “, позната на аудиторията от утринния блок на NOVA, oт 2 септември ще се излъчва в уголемен вид и в новинарския канал.
 Георги Георгиев
Репортерът Георги Георгиев ще продължи да демонстрира нередности, които нарушават правата на хората, ще търси вероятните решения в помощ на потребителя и ще дава скъпи препоръки, като реагира на настоящите тематики от деня.

На 3 септември в ефира на NOVA NEWS стартира взаимната продукция на Deutsche Welle и NOVA NEWS - „ Европа в 15 минути “, показана от водещия на новините на малкия екран Асен Манасиев.
 Европа в 15 минути с водещ Асен Манасиев
Веднага след нея, всяка неделя в 16:15 ч., настоящата поредност „ DW Репортер “ ще обръща взор към значими и забавни тематики от Европа и света.

Документалната поредицата „ Разказите на хижаря “ се завръща с нови 20 епизода във втория си сезон от 2 септември. Всяка събота в 21:30 ч. по NOVA NEWS феновете ще видят нови истории от планината през погледа на стопаните на хижи в България. В този сезон създателите дават обещание вълнуващ роман за преходите сред хижите и неповторими гледки от красивите български планини.

От 4 септември утринният блок „ Твоят ден “ ще стартира в 9:00 ч. и в продължение на 3 часа, всеки ден от понеделник до петък, водещата Лора Инджова ще дискутира публично значимите тематики от деня с настоящи събеседници и преки включвания на репортерите и кореспондентите от страната и чужбина.

Предаването за медицина " Пулс " с водещ Гергана Добрева, в което се разискват значими здравни тематики, се завръща в ефира на NOVA NEWS на 2 септември (всяка събота и неделя от 11:00 ч.).

От 4 септември всеки понеделник и петък от 18:20 ч. феновете ще могат да гледат и икономическото предаване „ РеВизия " с водещ Йордан Бързаков.
 РеВизия
В ново студио и с нови тематики се завръща предаването „ Социална мрежа “ с водещ Милена Янинска.
 Социална мрежа с водещ Милена Янинска.
То се излъчва всеки делник след новините в 15:00 ч. „ Денят онлайн “ с Наделина Анева е в ефир също от понеделник след емисията в 17:00 ч.
 Денят онлайн с Наделина Анева
От 5 септември феновете ще могат да гледат и спорен формат „ Челюсти “ с водещ Диана Найденова. Той ще се излъчва всеки вторник и четвъртък от 18:20 ч.

През новия ефирен сезон в ефира на NOVA NEWS феновете ще могат да почерпят и хрумвания за уикенд отмора от Николай Василковски с най-хубавите епизоди на „ Дотам и назад “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР