Кабинетът “Янев” смени за втори път шефа на Българската агенция

...
Кабинетът “Янев” смени за втори път шефа на Българската агенция
Коментари Харесай

Служебното правителство смени за втори път шефа на Агенцията по храните

Кабинетът “Янев” смени за повторно шефа на Българската организация за сигурност на храните. Със заповед на премиера Стефан Янев за нов титуляр във вторник е назначен Христо Вълчанов.

Преди 1 месец и 10 дни на този пост бе назначен доктор Деян Стратев, който се оказаха сътрудник от Тракийския университет на служебния зам.-министър на земеделието, който ще следи БАБХ, Крум Недялков. Самият Недялков бе зам.-декан на същия университет по учебно-методическа активност на Ветеринарномедицински факултет.

По неофициална информация самият Стратев изискал да бъде освободен, защото поетият от него пост бил прекомерно друг като динамичност и задания по отношение на досегашните му университетски занимания в университета.

Новоназначеният Вълчанов е работил в Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково като в интервала март 2012 г.-юли 2013 година е неин шеф.

От април 2015 година до февруари 2016 година е шеф отдел “Контрол на храните” в БАБХ, след което е основен контрольор в “Контрол на храните” в Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково. От юни т.г. досега е шеф на Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково. Преминал е през разнообразни спомагателни образования, в това число в Италия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР