Кабинетът прие пакета данъчни закони, което ще ни позволи да

...
Кабинетът прие пакета данъчни закони, което ще ни позволи да
Коментари Харесай

Асен: Спечелихме ключови градове на балотажа

Кабинетът одобри пакета данъчни закони, което ще ни разреши да ги внесем бързо в Народното събрание и още този четвъртък да бъдат гледани от отрасловата бюджетна комисия. Това съобщи финансовият министър Асен Василев след изключителното съвещание на кабинета, което утвърди препоръчаните от финансовото министерство промени в данъчните закони.

„ Най-важното, което се случи на тези избори е, че хората избраха кметове, които да трансформират живота им. На балотажа спечелихме в основни градове - София, Варна, Пазарджик, Благоевград ". Този бе коментарът на вицепремиера за трагичния локален избор. 

„ Пакетът данъчни закони не е незнаен за неговата политическа групировка, беше оповестен в края на септември, един месец заставам на публично разискване. ", изясни Василев, като засяга Борисов и ГЕРБ.   

„ Радев не е в час с полиическите процеси в страната, всяка партия се бори за нейния електорат. Единственото общо е, че видяно извън имаме естествена европейпска страна, а не гледаме на Изток към Русия "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР