Кабинет без мнозинство тип служебен биха предложили от Демократична България. Кабинет,

...
Кабинет без мнозинство тип служебен биха предложили от Демократична България.
Кабинет,
Коментари Харесай

Христо Иванов приема подкрепа от ГЕРБ, ако получат мандата

Кабинет без болшинство вид длъжностен биха предложили от " Демократична България ".

Кабинет, учреден на пет съществени национални целта, който да не се базира на естествената политическа логичност, като поддръжка за него може да пристигна и от страна на ГЕРБ.

Концепцията на " Демократична България " за сформиране на управническа формула, в случай че получи третия мандат за сформиране на държавно управление от президента Радев, разяснява в коридорите на Народното събрание съпредседателят на групировката Христо Иванов .
 Андрей Райчев: На Борисов му остава да махне една връзка - тази сред Политическа партия и Демократична България
Андрей Райчев: На Борисов му остава да махне една връзка - тази сред Политическа партия и Демократична България

Когато Христо Иванов каже, че към този момент може с ГЕРБ, излиза, че изолацията на ГЕРБ е завършила

" Бихме сложили 5 огромни национални задания , на база на които, в случай че в парламентарна зала се види, че има единодушие, да се излъчи кабинет, който да свърши тези неща. Не става въпрос за никакви сделки, за никакви обединения. А просто за изваждане пред скоби на национални задания, които да осъществяваме. "

Не става дума за политическо държавно управление, основано на политическата логик а, партията-мандатоносител да излъчи личен кабинет и да търси поддръжка за него, разви концепцията си Иванов.

" Представете си го като длъжностен кабинет, който не е излъчен от президента. Третият мандат не е мандат, който върви по политическата логичност. В този парламент през първите два мандата се появи, че е невероятно това да се случи. "

" Без да почваме да се харесваме " , очерта различен принцип на възможната бъдеща властова настройка Христо Иванов, само че акцентира - основа на предлагането на Демократична България ще бъде явен период, в който да се изпълнят въпросните значими задания.
 Третият мандат - тест, помирение или нови избори?
Третият мандат - тест, помирение или нови избори?

В момента Демократична България и ГЕРБ си подават топката

Иванов бе колеблив на въпроса дали специалисти или политици следва да сформират такова държавно управление: " Да стигнем до такава степен, да забележим дали ще има поддръжка за тези цели и промени. " Но преповтори персоналното си мнение - за отбягване на опълчването по партийна линия, ярките лица от политическите обединения не следва да са министри .

Припомняме, че през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко, като разгласи, че с него се работи добре и че има действителни шансове за съставяне на кабинет с третия мандат, в случай че той бъде връчен на Демократична България. Христо Иванов бе правосъден министър във второто държавно управление на ГЕРБ, което беше в коалиция с Реформаторския блок. и напусна държавното управление, откакто депутатите от ГЕРБ неодобряваха препоръчаната от него и гласувана като предложение на Министерски съвет правосъдна промяна, и беше
 Борисов желае нов публичен контракт и Христо Иванов за министър председател Обновена
Борисов желае нов публичен контракт и Христо Иванов за министър председател

Според ръководителя на ГЕРБ са нужни не медиатори, а лидерска среща
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР