К ОД е дясното. Само консервативното дясно е бариера срещу

...
К ОД е дясното. Само консервативното дясно е бариера срещу
Коментари Харесай

Петър Москов: Новите комунисти заменят диктатурата на пролетариата с диктатура на малцинствата

К ОД е дясното. Само консервативното дясно е преграда против опитите да ни наложат тирания на малцинствата. Най-голямата заплаха пред България през днешния ден е съюзът сред новите и старите комунисти. Старите комунисти са Българска социалистическа партия. Десетилетия наред, те ни постановяваха тирания на пролетариата. Днес новите комунисти, още веднъж под знамето на равенството, се пробват да ни наложат нова тирания – тирания на малцинствата. Цялата вълна от демократични, ляво-либерални и прогресивни обединения, като Движение за права и свободи, обединението към госпожа Манолова, Демократична България, които в действителност са новите комунисти ни внушават, че ние като хора, като мислене, като метод на живот би трябвало да бъдем подчинени на тяхната политическа химера.

КОД споделя, че никой няма право да постанова изкуствено тъждество по малцинствен, породист, съсловен или различен симптом. Едно общество не дължи интеграция на никого, с изключение на на инвалидите. Според КОД мощната страна би трябвало да се грижи за комфорта и сигурността на работещия човек, а не да взима от направените от работещия пари, с цел да ги раздава на мързеливия, необразования, безотговорния, по тази причина сме най-бедни в Европейски Съюз.

Либерализмът развращава и толерира безотговорността, мързела и неграмотността. Да задължиш умните и работливи жители да устоят все по-нарастващи армии от необразовани и мързеливи е само в изгода на необразовани и безотговорни политици. Тези така наречен демократични политици не пазят ползите на жителите, а на огромните световни корпорации, които търсят само евтина работна ръка и възходящи облаги отвън Европа. Под натиска на тази заляла Европейски Съюз демократична вълна, десните партии у нас изоставиха същинските консервативни полезности на десницата и се самоопределиха като „ центристки”. Това се отнася и за ГЕРБ, и за Съюз на демократичните сили. Тяхната уязвимост и неспособност да отбраната дясното дава все по-големи сили на демократичните екстремисти, като Демократична България, Движение за права и свободи и обединението на госпожа Манолова.

Тази демократична безнаказаност, наложи в страната ни безпорядък и липса на правила. Разгради и унищожи страната, а където няма страна всичко е мафия. Казват, че ще се борят с мафията и корупцията. Точно противоположното - не можеш да се бориш нито с мафията, нито с корупцията, в случай че не изградиш мощна страна. Само мощната страна, с ясни правила и с грижа за жителите си може да спре надигащия се розов фашизъм и мафията.

Това, зад което застават новите комунисти и либерали не е нищо друго с изключение на нов розов фашизъм. Защото какво е да задължаваш всички да мислят еднообразно и да сочиш с пръст всеки, който си разреши да изрича друго мнение? Какво е да задължиш умните и работливите да устоят необразованите и мързеливите? Да създадеш една ненормална неистина, една неистина против човешката природа и да задължиш хората да живеят в нея? Не е ли фашизъм?

Затова КОД има явен политически дневен ред. Изключително значима е декомунизацията. Старите комунисти и техните наследници разградиха страната и „ поканиха “”либералния екстремизъм в страната ни. Второ – промяна на обществената система. Това значи политиците да спрат да употребяват обществената система за политически цели и да отглеждат с парите на данъкоплатците послушни необразовани армии, които с купения си избор да ги държат във властта. За да спрем диктатурата на малцинствата ще въведем наложително главно обучение, ще спрем помощите за необразовани и ще въведем учебен ценз при гласоподаване.

Преди парламентарните избори, нито една партия не пожела да се подпише под тези задания, тъй като всички те се опасяват от мощните демократични лобита в Европейски Съюз, издържани с парите на световните корпорации, напомни Москов пред шуменци.

КОД споделя, че България би трябвало да си извоюва почтена позиция в Европа и дружно с другите консерватори да се опълчи на новия марксизъм, без значение дали ще го назоваваме комунизъм, демократичен фашизъм или просто розова тирания.

КОД е бариерата пред тази аномалия. КОД е опцията за честен избор без избиране на огромно и малко зло, за тези, които знаят, че ГЕРБ не е решението, а лявата демократична вълна не е алтернативата, приключи представянето на консервативните цели Петър Москов.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Един идва на работа със синина под окото. – Кой те фрасна? – питат сътрудниците. – Жената. – Че за какво? – Защото й приказвам на… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИмунизациите ще се правят единствено с имунизацията на „ АстраЗенека ”След като писахме, че Huawei възнамерява да стартира електрическа кола още до края на годината, в този момент излиза наяве, че различен производител на смарт телефони има сходни планове, като а задачата ще употребява цех на Great Wall.Огненият знак ще ни предложи опция да бъдем тук и в този момент, да рискуваме и да подхващаме нови стъпкиДокога ще сменяме времетоЖителите на немската столица ще би трябвало да покажат негативен тест за ковид, с цел да могат да влязат в множеството магазиниВижте прогнозата за последния ден от седмицатаТялото е превозено за аутопсия в Съдебна медицинаСтава въпрос за сложени „ под забраняване ” със правосъдно решениеВъзпитаничките на Весела Димитрова демонстрираха за първи път новото си комбиниране с три обръча и два чифта бухалки на фона на музика от „ Спартак ” от Арам ХачатурянСпоред гръцки медии, младежът бил имунизиран против Коронавирус в БългарияКатрин Тасева е петаДвижението е блокираноЗдравният министър сподели в кои области е най-висока заболеваемосттаПроф. Асен Балтов дава отговор на въпроса по кое време да я очакваме„ Не е извънредно респираторни патогени, върху които се работи в лаборатория, да заразят служащ в тази лаборатория ”, изясни Робърт РедфийлдПостоянните представители в Европейски Съюз са натоварени със задачата да договорят разпределението на 10 милиона дози от имунизацията на „ Пфайзер/Бионтек ” допустимо най-скоро в дух на солидарностОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР