Журналистката Цветанка Ризова напоследък отново попадна в полезрението на светските

...
Журналистката Цветанка Ризова напоследък отново попадна в полезрението на светските
Коментари Харесай

Изловена! Вижте Кой Е Новият Мъж До Цветанка Ризова, Снимки! Ахнахме, След Развода Се Гушка С

Журналистката Цветанка Ризова в последно време още веднъж попадна в полезрението на светските медии поради развода й. Заговори се че тв водещата се е развела след 20 години брак със брачна половинка си Анатоли. Така и не се получи публично удостоверение на тази вест, само че последните папарашки снимки са задоволително красноречиви.

В края на предходната седмица Цветанка Ризовареши да разпусне след дългата работна седмица и се отдаде на среднощни занимания. Тя избра вървежно столично заведение, благосъстоятелност на Пейо Пощальона. Тв водещата бе в занимателна и много приятна компания. Най-много измежду нея се отличи загадъчен мъж, който не дремя да показва непосредственост с журналистката цяла нощ.



Тя очевидно не се усеща изтощена от работата си и има задоволително сили за развлечение до дребните часове на нощта. Освен това си разрешава да употребява солидни количества алкохол и цигари, на инат на всички правила и забрани, написа pik.bg.

Но тези дребни провинения бледнеят пред фриволното държание, което Цветанка Ризовадемонстрира пред всички в заведението. През съвсем цялата вечеря тя си прекарваше повече от добре в обятията на мистериозния мъж. Той също очевидно се наслаждаваше на компанията на тв водещата и даже се щракнаха за спомен.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР