Журналистката Соня Колтуклиева също надигна глас срещу размислите“ на дизайнерката

...
Журналистката Соня Колтуклиева също надигна глас срещу размислите“ на дизайнерката
Коментари Харесай

Този Път Мегз Наистина Успя Да Вбеси Цяла България С Простотията, Която Направи!

Журналистката Соня Колтуклиева също надигна глас против „ размислите “ на дизайнерката от Раковски. А ето какви тъкмо са те. Предаваме думите на Мегз без редакторска интервенция:

„ Будителите са мъртви, а идеалите им не са това, което вълнува младите през днешния ден. Това е и с негодувание нищо няма да се промени. Приемете го. Все по-рядко към този момент децата ни ще помнят датите и концепциите на Ботев, Левски, Вазов… И всички ние би трябвало да свикнем с това…

Новите будители са спортисти, актьори, сполучливи предприемачи, плеймейтки…

Светът е различен и най-нормалното е младите да живеем с поривите на нашето време…

И с всяко ново потомство пропастта ще става все по-голяма. Идващите нямат потребност от обединяване в името на Освобождението, нито чистата и свята република им е кой знае какъв брой важна…

Не ме разбирайте неправилно, не споделям, че би трябвало да изтрием предишното и да забравим корените си. Или, че образованието не е значимо. Напротив, всички от гореизброените неща са значими, само че към 1000 пъти по-належащо сега е да ДЕФИНИРАМЕ ИДЕАЛИТЕ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ.

Парите са блян през днешния ден. Популярността е блян през днешния ден. Успехът е блян през днешния ден. Визията е блян през днешния ден. И каквото и да извършите няма да спрете времето. Невъзможно е. Трябва да научим децата си по какъв начин да боравят с тези нови идеали.

Не е належащо да си кухо Барби, с цел да си красива и да имаш прекрасен живот. Не е належащо да си мутра, с цел да си богат и да имаш прекрасен живот. Не е належащо да имаш богат ухажор и да спиш с всеки, с цел да станеш известен и да имаш прекрасен живот.

Будителите на новото време би трябвало да научат идващите по какъв начин да станат това, което желаят без да продават страстите, морала или тялото си “, решително твърди Мегз.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР