Журналистката Николета Маданска така и не се показа с бременно

...
Журналистката Николета Маданска така и не се показа с бременно
Коментари Харесай

Престраши се! Николета Маданска показа невиждана СНИМКА

Журналистката Николета Маданска по този начин и не се появи с бременно коремче по време на цялата си бременност. От четири месеца към този момент е майка и най-сетне реши да покаже фотосесията си с голям стомах, който издава скорошната поява първия правоприемник на Венелин Петков, който те нарекоха Йоан.

Николета е от известните майки, които отхвърлят да си вършат реклама на гърба на новородените си деца. За това оказа помощ и коронавирусът, тъй като Маданска спря да води спортните излъчвания на bTV още през март предходната година, в самото начало на рецесията.

После за малко се върна в новините, само че още през лятото завърши с работата си. Внимателно подбираше фотосите си, с цел да не издаде по никакъв метод деликатното си положение. Оказа се, че журналистката е изтъкана от суеверия и през цялата бременност треперила от боязън дали всичко ще мине безпрепятствено.

" Покрай работата ми в малкия екран съм взела участие в доста и разнообразни фотосесии, за които постоянно употребяваме професионален грим, прическа, облекла. Този път обаче взех решение да облека обичана рокля, която за моя наслада към момента ми ставаше, да си направя сама косата, колкото умея и да сложа единствено малко руж, емайл за устни и серпантина. Надявах се, че обективът ще успее да улови сиянието, което носех в себе си в този миг. Е, мисля, че се получи ", написа Маданска под фотосите с голям стомах, направени по време на деветия месец от нейната бременност, представена от show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР