Журналистката Калина Паскалева написа емоционален пост във Фейсбук, свързан със

...
Журналистката Калина Паскалева написа емоционален пост във Фейсбук, свързан със
Коментари Харесай

Калина Паскалева призна за психически проблем

Журналистката Калина Паскалева написа прочувствен пост във Facebook, обвързван със свободата и избора да нямаш деца. В него тя разкрива извънредно персонални детайлности от персоналния си живот, като загатва, че няма физически, а душевен проблеми. Тя добавя, че другата причина се крие във обстоятелството, че по нейна преценка не е задоволително добре обезпечена финансово, написа Woman.bg.

" Все по-често слушам " А ти по кое време ще родиш? Като имаш деца, тогава приказва! ". Това, първо са думи на тежко невъзпитани хора, които евентуално не се замислят, че може да имам и здравословен проблем. За благополучие, подобен нямам. Но душевен - имам. Не желая да ставам майка към този миг, тъй като не искам да отнемам детето си от всичко, което му е нужно за положително израстване, с други думи разбирай - не съм добре обезпечена финансово. А за разлика от други, няма да се хвана с чичко-паричко, който ще ме счита за бърсалка и ще съм безгласна писмен знак в връзките ни - както са множеството дами на предприемачи, вложители, политици, банкери и така нататък Тяхното интелектуално равнище е прекомерно незначително, с цел да осъзнаят в каква обстановка са сложени и по какъв начин една неверна стъпка ще унищожи подправения им свят. Евентуален бракоразвод ги прави още веднъж доживотни робини на личните им комплекси, защото през живота си не са хващали работа и срамът, че към този момент не носят скъпи парцали и не карат джип, няма да им даде мира. " - написа брюнетката.

В поста си Паскалева обърна особено внимание и на казуса с домашното принуждение в страната ни: " Не знам дали ви е направило усещане какъв брой дами бяха убити от началото на годината от мъжете си - без значение някогашни или сегашни. В България има колосален проблем с домашното принуждение. От няколко години е тренд известни персони да приказват за това и да имитират акции за битката с него, които имат нулев резултат. И споделям това от позицията на човек, който посвети една от книгите си за този камшик и пръв призна, че е бил жертва на това още в младежките си години. " - написа тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР