Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се

...
Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се
Коментари Харесай

Втора красавица поиска да е президент на Русия

Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, оповестила желание да се кандидатира за президент на Русия в изборите през март следващата година.

Тя сподели, че желае да употребява изборите за акция в отбрана на правата на самотните майки и децата.

Според редица опозиционни деятели Кремъл има желание да насити предизборната акция с претенденти, които да отвлекат вниманието - по този начин се подтиква по-висока изборна интензивност и се предизвикат разделения в редиците на несистемната демократична съпротива.

Очаква се президентът Владимир Путин да се кандидатира в комфортен за него миг и да завоюва, само че той още не е удостоверил желанията си, отбелязва Ройтерс.

37-годишната Гордон е майка на две деца, работи като ефирен и радио водещ и твърди, че ще бъде самостоятелен претендент.

Тя сподели, че в никакъв случай не е гласувала, само че се е разочаровала както от демократичната съпротива, по този начин и от прокремълските политици.

" Разбрах, че всички се хранят от една хранилка ", съобщи Катя Гордон.

Тя твърди, че не е съгласувала кандидатурата си с Кремъл и че има персонален опит за проблемите, с които се сблъскват съветските дами, тъй като има лична юридическа компания.

Неотдавна желание да се кандидатира разгласи и друга, по-известна рускиня - 35-годишната опозиционна журналистка Ксения Собчак.

Ксюша Собчак разгласи, че предлага на демократичните гласоподаватели, недоволни от ръководството на Путин, опция, която те да поддържат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР