Журналисткака и водеща на емисията новини на CNN Сара Сиднер

...
Журналисткака и водеща на емисията новини на CNN Сара Сиднер
Коментари Харесай

Със сълзи на очите: Водеща на новините потресе аудиторията в пряк ефир: Имам рак на гърдата

Журналисткака и водеща на емисията вести на CNN Сара Сиднер съобщи в директен ефир, че е диагностицирана с рак на гърдата.

51-годишната Сиднер описа на феновете за тежкия стадий от живота си, в който се намира сега. Тя анонсира новината преди края на емисията в понеделник.

В края на емисията бих желала да споделя нещо персонално с вас. Като за начало желая да ви помоля за една голяма услуга – спомнете си имената на осем дами, които познавате. Само осем. Избройте ги на пръсти, обърна се изненадващо Сиднер към аудиторията.

„ Статистически, една от тях е с рак на гърдата. Аз съм една от осемте измежду моята група от приятелки “, призна в изблик на страсти Сиднер за смут на феновете.

По думите ѝ в никакъв случай не е боледувала, в никакъв случай не е пушила, а алкохол пие извънредно рядко.

Ракът на гърдата не е унаследен в фамилията ми. И все пак, ето ме тук, с рак на гърдата в трети етап, съобщи Сиднер и добави, че ѝ е било мъчно да го признае пред всички на всеослушание.

Журналистката уточни, че се намира във втория си месец на химиотерапии и изрази оптимизъм, че нещата ще се оправят, защото ракът на гърдата в трети етап към този момент не е „ смъртна присъда “ за множеството дами, които страдат от него.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР