Журналисти от цял свят ще открият ежегодната си среща в

...
Журналисти от цял свят ще открият ежегодната си среща в
Коментари Харесай

Пловдив 2019 посреща 180 журналисти от 32 държави

Журналисти от целия свят ще открият годишната си среща в Пловдив - Европейска столица на културата. Официалното разкриване ще стартира на 25 февруари (неделя) от 19 часа с шествие на участниците от площад "Централен " до Римския стадион, където ще бъде даден и символичният старт на събитието с публични приветствия от представители на управлението на община Пловдив и президента на Международен ски клуб на публицистите (SCIJ). 

В него членуват представители от най-влиятелните медии от над 30 страни като Agence France Presse, Corriere della Sera, BBC World Service, Financial Times, CNN International и други. По време на двудневната си аудиенция, проведена от фондация " Пловдив 2019 ", публицистите ще се срещнат с плана " Пловдив- Европейска столица на културата " и ще посетят културно-исторически забележителности в града. Предвидени са и визити и срещи с локалния бизнес, представящ района.

Гостуването в Пловдив се реализира в границите на 65-тото Световно състезание по ски за публицисти, което ще се организира от 25 февруари до 4 март в България. След Пловдив ще отпътуват към най-големия български ски-курорт Пампорово, където ще продължат програмата си. Годишната среща на SCIJ се организира за трети път в България, откакто през 1975 година е била на Витоша, а през 2006 година в Банско.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР