Журналистът Севда Шишманова и арабистът проф.Владимир Чуков обясниха току що

...
Журналистът Севда Шишманова и арабистът проф.Владимир Чуков обясниха току що
Коментари Харесай

Севда Шишманова и проф.Чуков разкриха току що как Европа може да развали комфорта на Ердоган

Журналистът Севда Шишманова и арабистът проф.Владимир Чуков обясниха одеве за какво президентът Реджеп Ердоган има постоянни позиции след успеха си на изборите в Турция и по какъв начин Европа може да скапе неговия комфорт.

Ето по-интересното от това, което обявиха двамата в „ Здравей, България ” по Нова Тв:



Севда Шишманова: ”Ердоган е ситгурен в връзките си с Европа и това се дължи на обстоятелството, че държи 3,5 млн.бежанци. Европа има най-силно присъствите в стопанската система на Турция и слабото място на Ердоган е стопанската система, защото той знае, че е подвластен от Европа. Това, което не разбирам, е за какво нямаме дейности от страна на Европа, да я виждаме мощна, я не догонваща в нейното отношение към Турция. Не виждам действителни опити Ердоган да бъде действително притиснат. ”

Владимир Чуков: ”В Европа са групички, едните желаят това, другите това. Ако всички 28 страни в Европейски Съюз приказват едно, Ердоган ще е уязвим. Но с изключение на стопанска система, има и сигурност. Ердоган има стотици хиляди подръжници в Германия. Във Франция, Белгия, Холандия, Норвегия, Дания - всички там също са последователи на Ердоган. Влиянието на Ердоган с исляма върху турските общности в Западна Европа е неизкореняемо. В момента да вземем за пример в Германия има 3500 джамии.. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР