Журналистът от Би Ти Ви си купува храна за вкъщи

...
Журналистът от Би Ти Ви си купува храна за вкъщи
Коментари Харесай

Георги Тошев замяза на мутра

Журналистът от Би Ти Ви си купува храна за у дома от заведения за хранене и кулинарни магазини, от доста работа не му остава време за готвене.

Георги Тошев работи доста и няма време за готвене, по тази причина разчита на храна от заведения и кулинарни магазини. Онзи ден журналистът, който бълва книга след книга за популярни нашенци и прави няколко излъчвания по Би Ти Ви, отново си взе ресторантски ястия за у дома от бистро в центъра на София.

Продуцентът на Би Ти Ви програмата „ Преди обед ” и създател на документалните поредици „ Непознатите ” и „ Другата България ” изиска да му опаковат порция кюфтета с доматен сос, а с цел да прокара по-лесно манджата, пожела да му сложат в книжен плик и бутилка бяло вино. Биографът на Наум Шопов, Невена Коканова и Катя Паскалева бе облечен в спортен екип, маратонки и грейка, та личният състав по този начин и не разпозна в негово лице видния столичен интелектуалец.

Като излезе на улицата с торбите, 51-годишният Жоро напълно замяза на фитнес инструктор и даже на наркодилър. Той нахлупи на главата си качулка, която в комплект с тъмните му очила му придаваше съвсем застрашителен тип, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР