Журналистът от Българско национално радио Петър Волгин изригна с нескрита

...
Журналистът от Българско национално радио Петър Волгин изригна с нескрита
Коментари Харесай

Волгин, БНР за Божанков: Това същество трябваше да бъде разкарано от БСП отдавна

Журналистът от Българско национално радио Петър Волгин изригна с нескрита ненавист към отстранения от Българска социалистическа партия Явор Божанков, поради антиПутин думи от трибуната на Народното събрание, откакто сподели, че " Русия ще загуби тази война:

" Това създание Божанков трябваше да бъде разкарано от Българска социалистическа партия, още когато маршируваше с нацистоподобния умнокрасивитет по софийските улици. Сигурен съм, че то ще подаде молба за участие я в Демократична България, я в Политическа партия. Макар че може и едните и другите да откажат да го приютят. Те си имат доста такива същества. За какво им е още едно? "

Коментарите в поддръжка на Божанков обаче също не липсват:

" Достойно. , за мен е чест че работихме дружно. ", написа някогашният транспортен министър Николай Събев.

" Тази заран приказвах с Явор Божанков по тематиките, касаещи днешния спор. Явор е извънреден човек с правила, на които малко на брой единствено могат да устоят и отстоят! В Явор ми беше вярата, че там вътре в Българска социалистическа партия въпреки всичко нещо е покълнало и то какво. Днес Явор беше изключен от ПГ на Българска социалистическа партия тъй като имаше смелостта да отбрани достолепието и бъдещето на страната ни, изправяйки се против лъжите и операциите на Кремъл. Явор ще продължи да бъде в политиката, безусловно съм сигурна в това! Да му мислят Българска социалистическа партия. Или да бяха ", Кремена Кунева, Демократична България. 

" Явор Божанков, отлично и поздравления както за позицията, по този начин и за изключването!

Не ти беше там мястото и без друго ", Весислава Танчева.
" В тежки съдбносни моменти най-добре се схваща кой кой е!! Когато имаш смелостта да си кажеш мнението и защитиш името, значи си в действителност заслужен да представляваш и защитаваш и гласоподавателите си в Наредното заседание! Всички останали са просто... безлична прахуляк в историята. Респект за Явор Божанков! ", Александър Дунчев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР