Журналистът на BIRD Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа,

...
Журналистът на BIRD Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа,
Коментари Харесай

Скандал! Арестуваха водещия журналист на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП

Журналистът на BIRD Димитър Стоянов е задържан за 24 часа, защото нападнал с хладно оръжие чиновник на Национална агенция за приходите в столичния квартал " Хаджи Димитър " към 18:30 вечерта, застрашавайки живота му. Експерти по криминалистика разясниха, че действието следва да се преглежда като опасност и опит за ликвидиране, а освен като безчинство. Сблъсъкът сред някогашния кадър на уеб страницата “Биволь ” и служителя на приходната организация се разиграва в магазин за хранителни артикули.

 

Министерство на вътрешните работи разгласява видео от охранителните камери, на което е записано нападението на журналиста от BIRD Димитър Стоянов, въоръжен с револвер. Кадрите демонстрират, че той се отдалечава от индивида, с който се е получила конфликтната обстановка и в действителност е с тил към него, само че след това се обръща и вади револвера, като го насочва против незнайния мъж.

 

На фрагментите се вижда и жена, която размахва колан над главата си, сочейки държавния чиновник (бел.ред. - това най-вероятно е брачната половинка на Стоянов), а момент по-късно към тях се доближава трети мъж. Инцидентът обаче се развива на тротоара пред постройка.

 

" Във връзка с появили се спекулации, прецизираме че журналистът Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие. Задържането е след получен сигнал в полицията от жител ", прецизираха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи тази заран. Репортерът твърди в профила си във Facebook, че е бил атакуван в тил.

 

Димитър Стоянов поддържа забележителна физическа форма, т.к. е дълготраен играч и първенец по кикбокс и санда, които се играят на цялостен контакт. От години е член на клубове по спортна пукотевица, а самичък той в обществените мрежи постоянно разгласява фотоси от стрелбището, където тества точния си мерник. Негови поддръжници от медийната колегия допълват, че е бил обучаван при най-хубавите специалисти по самозащита и владее до съвършенство както бойните техники, по този начин и боравенето с хладно оръжие.

 

Димитър Стоянов е роден на 12 септември 1980 година Той е проверяващ кореспондент и понастоящем е създател в Bird, който основава дружно с Атанас Чобанов малко преди двамата да се отделят и изоставен уеб страницата “Биволь ”. През март 2023 година Прокуратурата разгласява звукови файлове, от които излиза наяве, че репортерът е поддържал тесни връзки с убития няколко месеца по-късно под земята необут Красимир Каменов-Къро.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР