Журналистът Иван Бакалов направи интересн параел между освобождаването на Цветан

...
Журналистът Иван Бакалов направи интересн параел между освобождаването на Цветан
Коментари Харесай

Журналистът Иван Бакалов сравни Цветан Цветанов с Александър Лилов

Журналистът Иван Бакалов направи интересн параел сред освобождението на Цветан Цветанов от ГЕРБ и това на Александър Лилов от Тодор Живков преди години.

``
реклама

Ето какво написа той на стената си във фейсбук:

" Другарят Цветанов беше освободен от всички постове - член на политбюро и секретар на Централен комитет и зам.-председател на партията. Преминава на друга виновна работа.
Така преди време е освободен другарят Александър Лилов - от втория човек в партията след Тодор Живков става анализатор в институт. И Цветанов щял да става анализатор...
С опрощение, но другояче няма по какво да сравниш Лилов с Цветанов. Бил си полицай при соца и пъргаво се пишеш евроатлантик, биеш се в гърдите, че си притежател на европейските полезности и приказваш срещу " комунистите ", които и да са те. И те тупат по рамото и те хвалят... Ама накъдето и да се завъртиш, задникът ти е все откъм гърба. 
Абе, в случай че почнем да съпоставяме - диктаторът Живков преди време имаше другарски кръг и ловна дружинка от учени и писатели, какъвто и да е бил некултурен селски шмекер. На настоящия правоприемник на Живков приятелският кръг се състои от уволнения Цветанов, културиста Сталийски, Пашата, банкянски приятели, сикаджии, Пеевски... "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР