Журналистът и бивш депутат от БСП Александър Симов сравни управляващата

...
Журналистът и бивш депутат от БСП Александър Симов сравни управляващата
Коментари Харесай

Александър Симов сравни “сглобката” с герои от “Сексът и градът”

Журналистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов съпостави ръководещата политическа сглобка с хитовия сериал “Сексът и градът ”. В обществената мрежа Facebook той показа политиците по автентичен метод: Ето какво написа той:
“Разглеждам съдружната драма в Сглобката като епизод от „ Сексът и политиката “ и виждам по какъв начин сюжетът идеално се вписва в тези телевизионни рамки. Бойко Борисов е Кари. Постмодерна романтичка, която в полуделия свят към момента има вяра в Голямата коалиция, пардон, обич и поради това постоянно загатва, че е време за пръстен. Тя непрекъснато ще упорства и вечеря при родителите, пояснение в обич по пълнолуние и формалното искане на ръката от Делян Пеевски…
ПП/ДБ от своя страна са Саманта.Тези са по бързите връзки. И поради това бягат от всяка концепция за обвързване. Оттам идва и непрекъснатото им натякване, че те с ГЕРБ са единствено „ fuck buddies “ и нищо повече. Те са политическият еквивалент на мацката с намалена обществена отговорност и поради това всеки диалог за обвързване ги разтриса, тъй като са споделили на своите гласоподаватели, че сърцето им е свободно и в никакъв случай няма да ги видят в брачни окови. Как човек да не се разнежи от този разтърсващ сюжет, а?
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР