Журналистът Григор Лилов със своя версия за убийството на бизнесмена

...
Журналистът Григор Лилов със своя версия за убийството на бизнесмена
Коментари Харесай

Журналист: Убийството на Трактора. Стига с тези бръщолевения!

Журналистът Григор Лилов със своя версия за убийството на предприемача Алексей Петров:

Убийството на Трактора

СТИГА С ТЕЗИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ!

Аман от нелепостите на сътрудници, спецове, Министерство на вътрешните работи и прокуратура.

Алексей Петров е бил единствено с една жена, о, не, ще се изправим, сбъркахме - бил с изключение на с нея и с трима охранители, там постоянно намиращата се в отлична физическа форма някогашна барета бягал с нея крос (възраст на спътницата - 48 години), ох, сбъркахме, не бягал крос, а там се разхождал постоянно, простреляната жена се развикала за помощ и я чули, ох, не я чули, само че тя, берейки душа, позвънила на тел. 112, берейки душа и прекрачвайки през прага на гибелта описала нападателя, тя била треньорка по тенис (в качеството си на шеф и главен началник на основни сдружения на Алексей Петров!) и така нататък, и така нататък, и така нататък бръщолевения...

Ами продължавайте, дами и господа службаши, с тази ваша " професионална " експертиза! За да ви забележим какъв брой сте " способни " от една страна, а от друга - какво се пробвате да скриете.

.

Фактите!

Човек с толкоз покушения против него не мърда даже до тоалетната без защита, на всички места върви с бронирана жилетка (и в този момент е бил, за което се мълчи). И по тази причина за най-сигурно е убит в главата - в окото, до момента в който спътницата му е простреляна, по този начин да се каже, всекидневно - в гърдите.

 - И никакви охранители не е имало край тях, тъй като неговите са супер експерти - някогашни червени барети, натренирвани постоянно в израелски и западни школи до реакции на автоматизъм и щяха неотложно да открият пукотевица и стартират гонене. И няма по какъв начин дамата да е " видяла " килъра, а те - не, няма по какъв начин умиращата от раната жена да е позвънила на 112, а те да не са!

Трактора и спътницата му са убити на разстояние единствено десетки метри от ресторант " Воденицата ", както към този момент ви оповестих в предходния пост. Изстрели не са чути - било е със заглушител. Не са чути, тъй като на паркинга на това доста елитно заведение постоянно има пазачи и щяха незабавно да алармират.

- По моя информация двамата са обядвали там и по едно време решили да се поразходят, прекъсвайки обяда. И тъй като се забавили, почнали да ги търсят

Останалото ви е известно.

Такава " разходка " - случайно мръдване настрана, може да има едно-единствено пояснение - някаква тайна среща с някого (мъж или жена), който не би трябвало да се знае от никой различен и да се види от който и да е било с кои се среща.

" Воденицата " е доста комфортно място като претекст за такава среща. Тя е с доста добра кухня и прелестно обслужване, цялостна е с елитни клиенти - политици, доста едри предприемачи, задгранични мениджъри и дипломати, тъй че наличието на Алексей Петров изобщо няма по какъв начин да направи усещане... И гората стъпва на прага й, както се споделя. Мърдаш за малко на открито в нея с дясната ти ръка в бизнеса - или сте предали " нещото ", или сте получили напътствията и се завръщаш - ни лук ял, ни лук мирисал.

Този път връщането не се състоя.

По-лесният отговор съгласно мен е " за какво ". По-трудният е от кого.

Текстът е от страницата на създателя във фейсбук. Лилов е създател на книги с проверяваща публицистика по отношение на Андрей Луканов, Илия Павлов, Бойко Борисов и други
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР