Журналистът Григор Лилов обърна внимание на любопитен момент, който остана

...
Журналистът Григор Лилов обърна внимание на любопитен момент, който остана
Коментари Харесай

Журналист: България проспа какво направи ДПС вчера в пълен синхрон с Путин

Журналистът Григор Лилов обърна внимание на любопитен миг, който остана неусетен от всички медии в България през вчерашния ден.

Ето какво написа Лилов:

" Във вчерашния ден, в цялостен синхрон с анексията на следващи елементи от Украйна с предлог с рускоговорящото население там у нас се случи събитие, което не се видя.

В специфична декларация на Движение за права и свободи от парламентарната естрада Мустафа Карадайъ изиска изцяло пълноправен статус на турския език наред с българския, осъди българските закони, че не са го предоставали и съобщи, че този проблем ще е главен за партията му.

.

От 1993 г насам потвърждавам, че Движение за права и свободи е партия - кремълска проксипартия у нас. Вчера те за следващ път собственоръчно потвърдиха това с декларацията си - в особено селекциониран ден на международно събитие, за който очевидно са били уведомили авансово.

___________________________________

Тази декларация е обезпокоителен знак за начало на развой на дестабилизация на България по руско-донбаски пример.

___________________________________

На съветските проксита ще припомня, че Джо Байдън се закле, че НАТО няма да отстъпи инч територия на съдружниците на който и да е било.

Ще повторя думите от предизвестието му " Не правете нелепости! " и напомнянето за член 5 от Устава на НАТО, който важи и за хибридните намеси.

На българските жители ще кажа, че би трябвало да сме признателни за това предизвестие. И друго ще им кажа, най-важното: не се оправяме добре с опазването на суверенитета на Родината ни, той е под опасност дружно с мира на българска територия. Нека сами да си помогнем и да се защитим вместо когато колата се обърне, да чакаме спасители..

" *** Моля да не трансферирате отрицателното си отношение към Движение за права и свободи към българските турци и мюсюлмани, които са работливи и почтени жители на страната ни.

Движение за права и свободи е монополизирало правото си да приказва от тяхно име, въпреки че изборните резултати макар манипулирането им в негова полза сочат, че българските турци и мюсюлмани от ден на ден и МАСОВО, дублирам - МАСОВО му отхвърлят това право (имам постове с разбори на изборните резултати от 2013 година насам по области, общини и секции, включително и при поредицата последни избори е така), написа Лилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР