Журналистът Атанас Чобанов обяви, че зад заплахите към него стоят

...
Журналистът Атанас Чобанов обяви, че зад заплахите към него стоят
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Зад заплахите към мен стоят хора от първия ред в парламента

Журналистът Атанас Чобанов разгласи, че зад заканите към него стоят хора от първия ред в Народното събрание. Думите му бяха казани в изказване пред.

" Сигналът на Движение за права и свободи към ДАНС за опасността против мен е същински цинизъм. Зад опасността против мен са хора от първия ред в Народното събрание, със наказания от Съединени американски щати ", разяснява проверяващият публицист.

" По същия метод Движение за права и свободи внесе законопроект за анулация на златните паспорти, откакто Делян Пеевски беше поименно посочен като уредник за скица за златни паспорти. Отново Пеевски и Йордан Цонев внесоха законопроект за офшорките, а по-късно излезе информация за досиетата Пандора ", добави Чобанов.

" Зад опасността стои мафиотското задкулисие, което до неотдавна беше превзело цялата страна. Сега, защото е притиснато от глобите по " Магнитски ", е изпаднало в суматоха ", разяснява още той.

" Нямам доверие в прокуратурата, тя е ръководена от човек, който е нарушител. Иван Гешев би трябвало да подаде оставка или да бъде отхвърлен със законодателни дейности. При нов основен прокурор и откакто преценява дали той има съответния интегритет, тогава бих дал повече информация ", разяснява Чобанов.

По думите от петък по обяд датира предизвестието, което датира от непознато държавно управление и до през днешния ден той не е имал информация, че се работи по случая.

Журналистът разяснява, че в такава обстановка всеки би се почувствал дискомфортно, само че за неговия опит като проверяващ публицист това не е ново. Следва вътрешните правила за сигурност сред проверяващите публицисти и е уведомил органите на ред в страната, в която живее все още.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР