Журналист от Швеция Патрик Еквал, който заяви, че Стефка Костадинова

...
Журналист от Швеция Патрик Еквал, който заяви, че Стефка Костадинова
Коментари Харесай

Шведът, който оспори рекорда на Стефка, даде задна

Журналист от Швеция Патрик Еквал, който съобщи, че Стефка Костадинова е била " натъпкана с допинг " по време на международния връх, се оправда, че изявлението му е била смешка.

Еквал разяснява тематиката пред bTV, откакто развихри скандал в народен ефир в Швеция, омаловажавайки триумфите на българската лекоатлетка.

" Това някаква смешка ли е? Преди два месеца, на 39 години, жена ми умря от рак и останах самичък да се грижа за 7-годишната ми щерка. Може даже да ревизирате в Google.

Ако би трябвало да бъда почтен, не разполагам с време да се занимавам с този " случай ", както и заканите, които получих от вас българите по отношение на казаното от мен. Само желая да потвърдя, че не съм осведомен по никакъв метод по какъв начин този случай е преведен и признат в България.

Но всичко бе на смешка, защото това е шоу, в което давам отговор на въпроси. В случая за международни върхове в спорта. С моя юрист, както и с този на шоуто, обсъдихме авансово какво мога да кажа и какво не. Всичко бе иронично и на смешка. Никой тук в Швеция, както и феновете на шоуто, не е коментирал тази тематика.

Вероятно е било мъчно на вас българските фенове да разберете казаното от мен и преведено на малко може би не звучи вярно. Това шоу е на шведски език, за шведи и се излъчва в Швеция ", написа Екдал за родната медия.

Стефка Костадинова пък разгласи, че има намерение да съди журналиста за погрешните му изказвания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР