Жури от 24 експерти от различни държави определиха тази година

...
Жури от 24 експерти от различни държави определиха тази година
Коментари Харесай

Най-добрият микробус за тази година е ….

Жури от 24 специалисти от разнообразни страни дефинираха тази година първите три места в състезанието „ Международен ван на годината 2023 “ да отидат при напълно електрически лекотоварни модели. Финалистът, който със 110 точки съумя да грабне премията е товарната версия на VW ID.Buzz, изпреварвайки с 10 точки Ford Pro E-Transit, който пък бе класиран на второ място.



Третото място е споделено от три модела, които на процедура са споделени сред една и съща архитектура, технологии и друга визия. Бронзът отива при Renault Kangoo E-Tech, Nissan Townstar Zero-Emission и Mercedes-Benz eCitan.



От журито споделят, че рядко се случва напълно нов концепт за ван да бъде показан и непосредствено да влезе в серийно произвеждане, хвалейки Volkswagen и ID.Buzz за пазарния дебют по време на награждаването в Германия. Товарният микробус е основан на платформата MEB на Volkswagen и се задвижва от електромотор с 204 конски сили, който в композиция с най-голямата батерия може да достави до 400 километра пробег с едно зареждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР