Жулен Лопетеги е фаворит за нов мениджър на Нотингам Форест,

...
Жулен Лопетеги е фаворит за нов мениджър на Нотингам Форест,
Коментари Харесай

Бивш треньор на Реал Мадрид е фаворит за нов мениджър на Нотингам Форест

Жулен Лопетеги е любимец за нов управител на Нотингам Форест, до момента в който клубът продължава да набелязва вероятни заместници на поставения напрегнат Стив Купър, написа The Guardian. Лопетеги е без работа, откакто напусна Уулвърхемптън в навечерието на сезона. Смята се също, че Форест продължава да има интерес и към някогашния треньор на Айнтрахт Франкфурт Оливер Гласнер.

Очаква се Купър да изведе тима против Уулвс в събота, само че позицията му е извънредно несигурна след унизителната загуба с 0:5 от Фулъм в сряда, която е четвърта поредна за отбора. Купър призна, че не заслужава поддръжката на последователите на тима, които пееха името на уелсеца през целия мач.

Собственикът на Нотингам Форест - Евангелос Маринакис, изпитва съществени опасения по отношение на бъдещето на тима при Купър. Форест е с четири точки над зоната на изпадащите след една победа в 11 мача от септември. Маринакис също има Олимпиакос и тази седмица уволни Диего Мартинес от четвъртия в гръцката първа дивизия, само че през последните седмици той реши да даде време на Купър.

Това не е първият път, когато Купър е подложен на забележителен напън, само че има отчаяние във Форест, че не се реализират резултати, откакто в клуба бяха вложени повече от 100 милиона паунда в тима през лятото. Те продадоха и Бренан Джонсън за 47 милиона паунда на Тотнъм, с цел да подсигуряват, че няма да нарушат разпоредбите за финансов феърплей.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР