Жозе Моуриньо прие тежко поражението от Манчестър сити, което остави

...
Жозе Моуриньо прие тежко поражението от Манчестър сити, което остави
Коментари Харесай

Моуриньо обвини рефера за загубата от "Манчестър сити"

Жозе Моуриньо одобри тежко провалянето от " Манчестър сити ", което остави неговият " Юнайтед " на 11 точки зад водача във Висшата лига. Португалският управител видя по какъв начин серията му от 40 следващи дуела на " Олд Трафорд " без проваляне завършва и още един път загуби от остарелия си противник Пеп Гуардиола.

Испанецът е най-неудобния противник за Моуриньо като има девет победи от 20 мача против Специалния.

" Това беше чиста дузпа. Съжалявам за нас, скърбя за Майкъл (реферът Майкъл Оливър – бел. ред.). Мисля, че той имаше добър мач, само че направи огромна неточност ", стартира Моуриньо, отговаряйки на въпрос къде отборът му е изгубил срещата. " Нима не сте съгласни с мен, че това е дузпа. Да, той сподели картон на Ерера, само че сгреши в обстановката ".

Португалецът за следващ път изрази мнение, че футболистите на " Сити " падат прекомерно елементарно. Той го сподели и преди дуела, когато иронично съобщи, че противникът " пада, когато задуха по-силен вятър ".

9 – Jose Mourinho has lost more matches in all competitions against Pep Guardiola than versus any other manager. Foe. pic.twitter.com/jMleQQnIL6
— OptaJoe (@OptaJoe) December 10, 2017

" Знам, че съдията е човешко създание и дава най-хубавото от себе си, само че когато си позволил една толкоз огромна неточност и тя има въздействие върху мача и резултата, аз няма по какъв начин да го приема. Те ни вкараха два гола от нищото, от обстановки, в които не можеш да си помислиш, че ще падне гол ", сподели още мениджърът на " Манчестър юнайтед ".

Разликата сред двата отбора към този момент е 11 точки след 16 мача, а занапред следва натовареният Коледно-Новогодишен интервал, в който всички отбори ще играят през няколко дни. Моуриньо е на мнение, че купата към този момент е в едната ръка на " Сити ".

" Не мога да кажа още дали всичко е завършило, само че несъмнено те са по-близо от останалите. Мисля, че са добър тим, само че имат огромен шанс, също така всички съдийски решения са в тяхна изгода. Футболните богове също постоянно са с тях. Е, ние, " Челси " и останалите ще продължим да се борим. Във вторник идва нов кръг, тъй че ще опитаме да съкратим разликата ", сподели още Моуриньо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР