Жозе Моуриньо не скри облекчението си на пресконференцията след победата

...
Жозе Моуриньо не скри облекчението си на пресконференцията след победата
Коментари Харесай

Специалния: Беше въпрос на чест да бием

Жозе Моуриньо не скри облекчението си на конференцията след успеха на Рома над Лудогорец с 3:1 в Лига Европа.

Успехът на римляните ги прати на второто място в групата, с което те завоюваха квота за плейофите в шампионата.

Българският първенец, който водеше до началото на второто полувреме в мача, само че позволи поврат, отива в елиминациите на третия по мощ шампионат - Лига на конференциите.

" Беше въпрос на чест Рома да победи и да остане в Лига Европа - сподели Специалния. - Трябваше да сме в този шампионат, това бе една от задачите ни за сезона.

Беше доста мъчно, тъй като те са проведен тим с качествени, бързи и изобретателни играчи. Допуснеш ли неточност, контраатаката им те удря мълниеносно. Ние го знаехме от първия мач, когато ни победиха, и отново допуснахме по този начин гол.

Но след почивката гореше различен огън в нашата игра, а Николо Дзаниоло промени всичко. Той има качества за огромни неща, дава ни друго физическо наличие и в офанзива всичко се трансформира.

Рома би трябвало да върви по стъпалата нагоре, това е идващото. През предишния сезон спечелихме трофея в Лигата на конференциите, в този момент сме едно равнище по-напред. Но няма да сме любимец в Лига Европа - тук занапред идват акулите от Шампионската лига, които отпаднаха. Те са по-силни от тимовете, които се класираме от групите на този шампионат.

Трябва да сме доста по-добри през пролетта от това, което показахме до момента в Европа.

Лудогорец? Те са един от мощните тимове в Лигата на конференциите. Най-силни, според мен, са Лацио и Уест Хем, само че след тях идват няколко тима, които могат да стигнат надалеч. И измежду тях поставям днешния ни противник. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР